Виждаш 2 защото 3-тия не е даден на схемата. Ако погледнеш по-горе на картинката,която съм дал ще го видиш .С номер 10 са обозначени 2-та маркуча от 2-те страни на рейката- единия за постъпващото гориво, а другия за "излишното" , а номер 1 е нещо друго .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Теч на бензин
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pr_00fКой номер е на схемата ти ?
http://clubalfaromeo.com/forum/files/bbbb_115.bmp
Аз виждам 2 маркуча - номер 1 и 10 ама така като глеадм номер 10 го има 2 пъти
На схемата на hsr се виждат и двата маркуча - и тоя към рейката и тоя от резервоара, който излиза при предната дясна гума.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Айде да възкреся тази тема малко...колеги помагайте, как не се запалих не знам, карам си аз и гледам все нямам бензин, сипвам, сипвам и няма и няма, точно паркирах пред нас, светвам отдолу с телефона и гледам направо капе, стича се по резервоара, и някъде по-от високо идва теча...ако се е случвало на някой, ще се радвам да ме упъти за решението на проблема...или по-точно, как и какво се разглобяваше отзад по седалката и корите за да отворя капачето на помпата, нали има два щуцера..бързи връзки и се моля някоя от тях да се е извадила, дано не е спукала маркуч, на тоя студ целия протекох, и маркуч на хидравликата дето са двете гумени наставки при серпентината сдаде багажа и го смених набързо, ама това с бензина ми дойде в повече, и без това харчи като камион, а всичко от-до е сменено с оригинални части, свещи, дебитомер, ламбда, кабели, лули....всичко възможно, колата е 156 1.8TS 98г. седан.
Comment
-
Благодаря за бързия отговор колега, а това на каква кола е, или те са подобни ? Имам спомен понеже съм отварял там да чистя цедката преди много време, и не съм сигурен дали изглеждаше точно така, но може и същото да е, отдавна беше...
Comment
-
Първоначално публикувано от Beretta Покажи съобщениеБлагодаря за бързия отговор колега, а това на каква кола е, или те са подобни ? Имам спомен понеже съм отварял там да чистя цедката преди много време, и не съм сигурен дали изглеждаше точно така, но може и същото да е, отдавна беше...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment